Légrugóban utazunk

Cégünkről

 

 

 

Cégünk 2003 óta foglalkozik teherautó alkatrészek forgalmazásával.2007-ben fő profilunk a légrugók importja és értékesítése lett.

Közvetlenül a gyártótól vásárolunk minőségi utángyártott légrugókat. Kezdetben egyéni vállalkozóként működtünk, de 2010.óta LÉGRUGÓ HUNGARY KFT. néven vagyunk jelen a magyar piacon.
Kínálatunk folyamatosan bővül, mivel több gyártóval is kapcsolatban vagyunk, hogy minden típust felkutassunk, beszerezzünk és elérhetővé tegyünk.
Raktárunkban megtalálhatóak: teherautó, pótkocsi, busz légrugók (komplett és félkomplett formában egyaránt), fülkelégrugók, gyűrűs légrugók, gumielemek.
Rendkívül széles palettánk egyedülálló a hazai kínálatban. Raktárkészleten lévő termékeink 24 órán belül ügyfeleink rendelkezésére állnak. Fontosnak tartjuk a gyors pontos kiszolgálást, így a hét minden napján nonstop elérhetőek vagyunk vásárlóink számára. Elsődleges szempont vevőink elégedettsége, melyben nagy szerepe van a termékek ellenőrzött minőségének. Az általunk forgalmazott légrugókra garanciát vállalunk a gyártók támogatásával.

KÉSZSÉGGEL ÁLLUNK MINDEN KEDVES ÜGYFELÜNK ÉS LEENDŐ VÁSÁRLÓNK RENDELKEZÉSÉRE.

 

 

 

 

 

 

Kérdése van?


Telefon: 06/30/-2535-292


info@legrugohungary.hu

 

Partnereink